Tuesday, January 25, 2011

Mari Kongsi Dengan Saya~~

Ok, byk2 tempat peranginan dalam negara kite ni kan...tempat peranginan mane yg korg teringin sangat nak pergi..nak pergi ngn family ke, kawan2 ke, or maybe nak bulan madu kat situ ke..jadi mereka yg saya tag ni, sila terangkan pasal tempat2 ni ye..dan letak gmbr sekali supaya nnt mereka yg mencari2 tmpat nak bercuti leh terpikat ngn korg nye gmbr ke..hehe..aku pun nak jugak tau tempat peranginan idaman korg..igt tau..dlm negara ye...


Jadi sebagai permulaan, aku nak citer tempat peranginan idaman aku..actually aku nak pergi ngn bakal suami aku..InsyaAllah..Family pun boleh jugak..hehe..Aku nak gi.... Kundasang, Sabah...Aku nak gi sana sbb tmpt tu sejuk+boleh tgk gunung kinabalu+romantik kalo gi bulan madu kat kwsn pergunungan n sejuk...lg sbb kawasan die nyaman je(*sedara aku citer kat aku)...x sibuk sgt mcm kat bandar..sayur2 ngn bunga2 sume segar2..jimat letrik au. diorg x gune aircond pun..aircond semula jadi je diorg gune..lg ape ye??hhm, hah sbb aku suke naik kpl terbang..hehe..

So, ni la antara koleksi gmbr2 tempat ni(*dah lame aku kumpul..byk jugak,tp aku post sikit je au..)..Korg mesti terpikat jugak(*melainkan korg ade tmpat lg hebat nak kongsi ngn aku..hehe...)..Kalo korg ade nk tag sape2 pas ni memg dialu-alukan.. Inform aku bila dah siap ye~~



3 comments:

_luVy*dUcky_ said...

aku free aku wt k??tgguuuuuu!!!heheh~

_FiQa AiN_ said...

cpt cipa..hehe

_luVy*dUcky_ said...

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/mari-kongsi-dengan-saya.html